finyz
sbnrnya nk elak tulis psl incek ajid aku ni.
tp takbleh blah la plak.
rindu hokehhh!

arini dh masuk ari ke-42 incek ajid kt sana.
haishhhh~ lg 4 ari dia nk blk m'sia.
nk blk jmpa wife dia yg comel ni lah.
weheeehee.

terasa gedik yg amat menunggu incek ajid blk,
b'debar2 pn ade gak, cm hape plak kn.
klu aku ckp rasa cm org nk kawen caye tak?
caye lah, aku ckp siyes ni.
mcm2 aku prepare ye, lebih dr org nk kawen.
owh tp xbleh la share, sikret lorr~

aku xdulik dh org ckp aku poyo ke,
ckp aku gatai ke, glenya ke hape.
aku tggu laki aku ye, slh ke.
nk mengada ngn laki sndiri pn xleh ke.

aku xleh nk describe la incek ajid aku ni.
he's everything to me!
kang klu aku ckp dia perfect for me,
org ckp manede org yg 'perfect'.
mcm aku over la plak kan.
so can i say he's 'almost perfect'? 
bole?
yes he is!

i miss u much dear.
xsaba nk p b'cuti ngn u.
muuuaaahh.

-ur barbie doll-
(buweeeekkk)
edit post
Reactions: 
6 Responses
  1. Anonymous Says:

    best tul luahan ati ko ni finyz.. tp gedik ttp menonjol! wakakaka


  2. finyz Says:

    ahh,dengki!

    A.A.K ke?
    wahhahaa.


  3. chuy4 Says:

    erk...
    memang pun...
    beria melebihkan aku...
    huh...
    gedik...

    huh...

    ahaaaaaa...
    ok aku gurau...
    bebe, aku paham...
    kerinduan ko tu...
    so chill... lantak p la...
    poyo ke apa ke, janji dimata ajid, ko paling comel...
    kan kan kan...
    lap u yayank...
    slamat pengantin lama... feeling2 ni tau...
    muaahhhh


  4. chuy4 Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.

  5. masz Says:

    selamat mnyambut suami fini..:)

    fini..aku pon knkdg tulis kat fb or blog..
    xpasan org..
    maksudnya ..nak gedik ke..poyo ke..
    syok sndri ke..
    kita tulis ikut feel sndri...layan blues kata org..lantak pi la org nak kata apa kan..
    kita tulis..xpaksa pon sruh org baca kan...
    bile dah baca kata gediks pulak..
    lantak pii la kan....tu maslah diorg..hehe


  6. finyz Says:

    tol tu,
    klu aku kisah,
    xde la aku tulih kn.

    xpe la,
    masing2 ade pndpt masing2.
    yg penting sndiri epi.


Post a Comment

Our Wonderful Journey

Daisypath Anniversary tickers

Our lil' lovely doter

Lilypie First Birthday tickers

Only 2 of us

Lilypie Breastfeeding tickers
finyz's props. Powered by Blogger.