finyz

Sape dh tgk cite Kingsman? Siyes bes gile. Smp ade org yg hampir gile p tgk wyg smp 3x. Hahahha.

Hakak bkn nk buat review. Tp nk highlight 1 point je dr cite tu.

Kdg2 kita dh berusaha keras, tp pada saat2 akhir kt rasa kt mmg dh xmampu nk tros kn. Kt terpaksa utk tidak meneruskan wpon kt tau ape bala bahana yg menanti. Utk kt mengalah tidak sekali.

Tapi semua tu dh tertulis. Walau mcmana kt dh berusaha, andai kata penghujung nya tiada byg cahaya. Percaya lah ia bukan berakhir di situ.

Pasti ada sesuatu yg kt sndiri tak pasti, tak sangka sedang menanti.

Sape yg tak tgk lg sure tak paham ape kerapuan yg hakak tulis ni. No worries, klu korg rasa nk paham elok lah korg pegi tgk cite ni kt wayang. Feel dia mmg thorbaek!!

P/s : nk kena carik cd @ donlod la cite ni. Siyesss xpuas tgk skali weh.

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
finyz

Selepas 4thn++ hakak bukak balik blog ni. Mmg dh berabuk bersawang berlumut bagai dah. Tp lantak la kan.drp nk buat baru. Baik hakak samb je blog tua ni.

Tuk pembukaan, hakak tanak ghairah sgt menulis. Cukup lah hakak list kn xtvt hakak arini bersamaan 1/3/2015 :
1) jln2 carik jamban
2) kengkonon nk stat diet tp kelaut
3) dpt hadiah dr encik yazid (yayyy!!! Ni plg hepi. Tq bebeh)
4) nk carik eskrem bateflai tp sume sold out
5) kuar merambu hampir 11jam br blk ke pangkal jln
6) tgk cite antu sblm tdo

Btw, kak maru chan aka kak marina dr geng joyah la pny psl ni. Ari2 dia dok updet blog &  tagged geng2 joyah.

Dia igt dia je nk menulis? I ols pon nak jugakkkk hokeyyy. Hahahhaha.

Ok mls nk mencarut eh mengarut.tggu next episod. Tata titi tutu.

1 comments | edit post
Reactions: 

Our Wonderful Journey

Daisypath Anniversary tickers

Our lil' lovely doter

Lilypie First Birthday tickers

Only 2 of us

Lilypie Breastfeeding tickers
finyz's props. Powered by Blogger.