finyz

Selepas 4thn++ hakak bukak balik blog ni. Mmg dh berabuk bersawang berlumut bagai dah. Tp lantak la kan.drp nk buat baru. Baik hakak samb je blog tua ni.

Tuk pembukaan, hakak tanak ghairah sgt menulis. Cukup lah hakak list kn xtvt hakak arini bersamaan 1/3/2015 :
1) jln2 carik jamban
2) kengkonon nk stat diet tp kelaut
3) dpt hadiah dr encik yazid (yayyy!!! Ni plg hepi. Tq bebeh)
4) nk carik eskrem bateflai tp sume sold out
5) kuar merambu hampir 11jam br blk ke pangkal jln
6) tgk cite antu sblm tdo

Btw, kak maru chan aka kak marina dr geng joyah la pny psl ni. Ari2 dia dok updet blog &  tagged geng2 joyah.

Dia igt dia je nk menulis? I ols pon nak jugakkkk hokeyyy. Hahahhaha.

Ok mls nk mencarut eh mengarut.tggu next episod. Tata titi tutu.

edit post
Reactions: 
1 Response
  1. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


Post a Comment

Our Wonderful Journey

Daisypath Anniversary tickers

Our lil' lovely doter

Lilypie First Birthday tickers

Only 2 of us

Lilypie Breastfeeding tickers
finyz's props. Powered by Blogger.